-40%

OstroVit Vita&Min Shot’ai 100 ml.

2.99
Sutaupote

Produkto kodas: 229
OstroVit Vit&Min Shot yra išskirtinės sudėties maisto papildas, kuriame yra net 19 skirtingų vitaminų ir mineralų. Tai skanaus ir lengvai pasisavinamas preparatas, patogiame shot’o pavidale. Tai produktas, skirtas žmonėms, norintiems papildyti kasdienę mitybą plačiu spektru svarbiausių vitaminų ir mineralų kompleksu.

Turime

Pirk daugiau - mokėk mažiau!

1 vnt. Sutaupykite 40%
4.99
2.99
Iš viso:
4.99
5 vnt. Sutaupykite 44%
4.99
2.79
Iš viso:
10+ vnt. Sutaupykite 54%
4.99
2.29
Iš viso:
x

OstroVit Vit&Min Shot – visapusiškas vertingų ingredientų šaltinis

Vitaminas A – karotino darinys, riebaluose tirpus vitaminas, kurio yra tokiuose produktuose kaip subproduktai, pienas ir pieno produktai, morkos, saldžiosios bulvės, moliūgai ar persikai. Šis junginys, be kita ko, padeda palaikyti tinkamą regėjimą, palaiko tinkamą imuninės sistemos veikimą ir padeda išlaikyti sveiką odą.

B grupės vitaminai yra vandenyje tirpūs junginiai, kurie dažniausiai randami maiste, tiek gyvūniniame, tiek augaliniame maiste. Tai junginiai, kurie padeda sumažinti nuovargį ir nuovargį bei padeda tinkamai funkcionuoti nervų sistemai.

Vitaminas C yra vandenyje tirpūs junginiai, kurių natūraliai yra vaisiuose ir daržovėse, be kita ko, juoduosiuose serbentuose, kaljaropėse ir raudonosiose paprikose. Askorbo rūgštis, be kita ko, padeda tinkamai gaminti kolageną, kad būtų užtikrintas optimalus kraujagyslių, kaulų, kremzlių, odos, dantų ir dantenų funkcionavimas bei palaikoma tinkama nervų sistemos veikla.

Vitaminas D3 – riebaluose tirpus vitaminas, kurį organizmas gali aprūpinti maistu (jo, be kita ko, galima rasti riebiose jūros žuvyse), taip pat odos sintezės būdu. Šis junginys, be kita ko, padeda palaikyti sveikus kaulus ir dantis bei tinkamą raumenų funkcionavimą.

Vitaminas E yra organinių cheminių junginių grupė, klasifikuojama kaip riebaluose tirpūs vitaminai. Dietiniai vitamino E šaltiniai yra augaliniai aliejai, taip pat riešutai ir javų sėklų gemalai. Tai junginys, padedantis apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso.

Kalis – cheminis elementas su simboliu K, kurio, be kita ko, galima rasti ankštiniuose augaluose, riešutuose, kai kuriose daržovėse ir vaisiuose. Junginys palaiko tinkamą nervų sistemos veiklą, padeda tinkamai funkcionuoti raumenims ir palaiko tinkamą kraujospūdį.

Magnis – cheminis elementas su simboliu Mg, kurio galima rasti viso grūdo grūduose, taip pat sėklose ir riešutuose. Junginys padeda sumažinti nuovargio jausmą ir padeda palaikyti normalias psichologines funkcijas.

Cinkas – cheminis elementas su simboliu Zn, kurio, be kita ko, galima rasti mėsoje, ankštiniuose augaluose, riešutuose ir pilno grūdo grūdų produktuose. Junginys padeda palaikyti normalią pažinimo funkciją ir palaiko sveiką odą, plaukus ir nagus.

Geležis – cheminis elementas su simboliu Fe. Dviejų formų mineralas – nehemo geležies galima rasti augaliniuose produktuose, be kita ko, riešutuose, o hemo geležis yra gyvulinės kilmės produktuose, be kita ko, kepenyse ar mėsoje. Junginys padeda palaikyti normalią pažinimo funkciją ir palaiko tinkamą imuninės sistemos veiklą.

Manganas – mikroelementas, priskiriamas mikroelementams, kurio, be kita ko, galima rasti arbatoje, ankštiniuose augaluose, riešutuose ar sėklose. Junginys padeda palaikyti normalią energijos apykaitą ir padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso.

Varis – mineralinis komponentas, mikroelementas, įtrauktas į mikroelementų grupę, kurio, be kita ko, yra subproduktuose, riešutuose, sėklose ar vėžiagyviuose. Junginys padeda tinkamai veikti nervų sistemai ir palaiko tinkamą geležies transportavimą organizme.

Chromas – mikroelementas su simboliu Cr, kurio galima rasti tokiuose produktuose kaip viso grūdo grūdų produktai, mielės ir kiaušiniai. Tai junginys, kuris padeda palaikyti normalų gliukozės kiekį kraujyje ir padeda palaikyti optimalią makroelementų apykaitą.

Laboratoriškai patvirtinta kokybė

Klientų sveikatos labui mūsų gaminami produktai yra reguliariai tikrinami nepriklausomoje, akredituotoje laboratorijoje, siekiant užtikrinti ir išlaikyti aukščiausią kokybę.

  

Sudėtis

Vanduo, obuolių sultys iš obuolių sulčių koncentrato 20%, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis; kalio citratas, citrinų rūgšties magnio druskos, L-askorbo rūgštis, DL-alfa tokoferilo acetatas, cinko pikolinatas, geležies (II) diglicinatas, kvapioji medžiaga, konservantai: kalio sorbatas, natrio benzoatas; nikotino rūgštis, riboflavinas, tiamino hidrochloridas, kalcio D-pantotenatas, kolekalciferolis, saldiklis: sukralozė; mangano bisglicinatas, retinilo acetatas, vario bisglicinatas, piridoksino hidrochloridas, chromo pikolinatas, pteroilmonoglutamo rūgštis, D-biotinas, cianokobalaminas.

Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojos, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies pėdsakų.

Veikliosios medžiagos Vienai porcijai % RI*
Kalis 300 mg 15 %
Magnis 108 mg 29 %
Vitaminas C 80 mg 100 %
Niacinas 16 mg 100 %
Vitaminas E 30 mg 250 %
Tiaminas 15 mg 1364 %
Riboflavinas 15 mg 1071 %
Cinkas 15 mg 150 %
Geležis 14 mg 100 %
Pantoteno rūgštis 12 mg 200 %
Vitaminas B6 12 mg 143 %
Manganas 1,8 mg 90 %
Varis 1 mg 100 %
Vitaminas A 800 µg 100 %
Folio rūgštis 400 µg 200 %
Biotinas 150 µg 300 %
Chrome 150 µg 375 %
Vitaminas D 30 µg 600 %
Vitaminas B12 10 µg 400 %

*RI – etaloninis suvartojimas

Vartojimas

Vartoti po 1 buteliuką (100 ml) per dieną. Nevartokite daugiau nei 1 porcijos per dieną. Šis produktas skirtas suaugusiems. Prieš vartojimą suplakti. Atidarius laikyti šaldytuve, suvartoti per 24 val.

Nenaudokite, jei esate alergiškas bet kuriai priedo sudedamajai daliai. Produktas neskirtas vaikams, nėščioms ir krūtimi maitinančioms moterims. Maisto papildas negali būti naudojamas kaip įvairios mitybos pakaitalas (pakeitimas). Rekomenduojama subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Laikyti sausoje, vėsioje vietoje 2-25°C temperatūroje. Saugoti nuo saulės spindulių ir užšalti. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prenumeruoti
Notify of
guest
Inline Feedbacks
View all comments