-40%

OstroVit L-Karnitino Shot’ai 80 ml.

2.99
Sutaupote

Produkto kodas: 216
  • L-karnitino šaltinis – viena maisto papildo porcija aprūpina organizmą 2500 mg vertingo l-karnitino.
  • Skanaus, gaivaus greipfruto-citrinos-laimo skonio .
  • 1 porcija = 80 ml = 1 buteliukas .
  • Patogi forma – maisto papildas skystu pavidalu, užtikrina patogų papildo vartojimą – mažą buteliuką, kurį visada galite pasiimti su savimi ir suvartoti bet kur ir bet kuriuo paros metu.

Turime

Pirk daugiau - mokėk mažiau!

1 vnt. Sutaupykite 40%
4.99
2.99
Iš viso:
4.99
5 vnt. Sutaupykite 44%
4.99
2.79
Iš viso:
10+ vnt. Sutaupykite 54%
4.99
2.29
Iš viso:
x

OstroVit L-Carnitine Shot yra aukštos kokybės maisto papildas, kuris yra L-karnitino šaltinis. Tai skanaus greipfruto-citrinos-laimo skonio preparatas, tiekiamas šratų pavidalu. Tai produktas, skirtas fiziškai aktyviems žmonėms arba norintiems atsikratyti nepageidaujamų kilogramų.

OstroVit L-Carnitine Shot – koncentruotas vertingų ingredientų šaltinis

L-karnitinas yra organinis cheminis junginys, klasifikuojamas kaip į vitaminus panaši medžiaga. Tai dipeptidas, kurį sudaro aminorūgštys, tokios kaip metioninas ir lizinas. Junginys natūraliai atsiranda žmogaus organizme – L-karnitino intrakorporinė gamyba vyksta kepenyse ir inkstuose, o medžiaga pirmiausia kaupiasi širdies raumenyse ir griaučių raumenyse. L-karnitinas organizmas gali būti tiekiamas ir su maistu (iš maisto gaunamas junginys pasižymi dideliu biologiniu prieinamumu) – jo šaltiniu laikomi gyvūniniai produktai – mėsa, žuvis, pienas ir pieno produktai. Maisto papildai, kurių sudėtyje yra šios medžiagos, gali būti naudingi sportininkams ir žmonėms, kurie išsiskiria padidėjusia L-karnitino paklausa.

 

Sudėtis

Vanduo, obuolių sultys iš obuolių sulčių koncentrato (20%), L-karnitinas, rūgštis: citrinų rūgštis; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: trinatrio citratas; kvapiosios medžiagos, saldikliai: sukralozė, acesulfamas K; konservantai: kalio sorbatas, natrio benzoatas.

Skystas maisto papildas. Sudėtyje yra saldiklių.

Veikliosios medžiagos Vienai porcijai
L-karnitinas 2500 mg

Vartojimas

Gerti po 1 buteliuką (80 ml) per dieną.

Nuosėdos yra natūralus reiškinys. Prieš naudojimą suplakti. Atidarius suvartoti per 24 valandas.

Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Maisto papildas negali būti naudojamas kaip įvairios mitybos pakaitalas (pakeitimas). Rekomenduojama subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas. Nevalgykite, jei esate alergiškas kuriai nors iš produkto sudedamųjų dalių. Produkto neturėtų vartoti vaikai, nėščios moterys ir maitinančios motinos. Laikyti mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Prenumeruoti
Notify of
guest
Inline Feedbacks
View all comments