-70%

MP Žemės riešutų kremas (kreminis/traškus) 500g.

4.99
Sutaupote

Produkto kodas: 135-1

100% žemės riešutai – gryna sudėtis;

Be pridėtinio cukraus;

Didelis baltymų kiekis;

Naudojimo būdas: Naudokite pagal individualius poreikius.

 

x

ŽEMĖS RIEŠUTŲ kremas yra natūralus, pagamintas 100% žemės riešutų. Jame nėra papildomo cukraus, palmių aliejaus ir druskos. Jis pasižymi dideliu baltymų kiekiu. 

Šis žemės riešutų sviestas dėl kruopštaus skrudinimo ir daugelio valandų malimo įgauna glotnią, kreminę konsistenciją ir pasižymi puikiomis skonio savybėmis. Jame yra baltymų, kurie padeda palaikyti sveikus kaulus.

Tai 100% natūralus produktas, kuris gali išsisluoksniuoti. Jei kremo paviršiuje pastebėjote aliejaus sluoksnį, prieš vartodami jį tiesiog sumaišykite.

Tinka veganams! 

Sudėtis

Sudėtis: 100% skrudinti žemės riešutai. Sudėtyje yra natūralių cukrų. Gali būti: migdolų, lazdyno riešutų, graikinių riešutų, anakardžių, pistacijų, sezamo sėklų, sojos ir glitimo.

 

Maistinės vertės 100g
Energetinė vertė 2580kJ/616kcal
Riebalai 52g
įskaitant sočiąsias riebalų rūgštis 4,9 g
įskaitant mononesočiąsias riebalų rūgštis 39g
įskaitant polinesočiąsias riebalų rūgštis 3,9 g
Angliavandeniai 7,9 g
įskaitant cukrų 6,4 g
Pluoštas 8,8g
Baltymas 28g
Druska 0,01 g

ALERGENAI

Žemės riešutai. Produkte gali būti pienoglutenosojoskiaušiniųsezamų sėklųriešutų pėdsakų.

Ypatybės

Produktas yra 100% natūralus, todėl gali išsisluoksniuoti. Jei kremo paviršiuje pastebėjote aliejaus, sumaišykite jį ir mėgaukitės tobula skanaus žemės riešutų sviesto tekstūra!

Produkte gali būti pieno, sojos, grūdų, kurių sudėtyje yra glitimo, kiaušinių ir riešutų.

Laikyti sausoje, uždaroje talpykloje, 15-25°C temperatūroje, mažiems vaikams nepasiekiamoje

ĮSPĖJIMAS: Neviršykite rekomenduojamos paros normos. Produkto negali naudoti žmonės, kurie yra alergiški bet kuriai jo sudedamajai daliai. Laikyti mažiems vaikams nepasiekiamoje vietoje. Laikyti sausoje vietoje kambario temperatūroje sandariai uždarytuose induose.

Prenumeruoti
Notify of
guest
Inline Feedbacks
View all comments